Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Franchisenemer van het Jaar Award op De Nationale Franchise Beurs 2023

Hij is terug van weg geweest; de Franchisenemer van Het Jaar Award! Tijdens De Nationale Franchise Beurs 2023 zal deze award weer worden uitgereikt. De organisatie van de beurs heeft de handen hiervoor ineengesloten met mystery shopping platform Secret View.

Dé Franchisenemer van het Jaar wordt bepaald op basis van o.a. de volgende factoren:

  • De financiële prestaties
  • Klantbeleving en – tevredenheid
  • De bijdrage en inzet die hij/zij levert aan de formule
  • Innovaties die binnen het eigen bedrijf worden doorgevoerd
  • Collegialiteit onder de andere franchisenemers en franchisegever.

En uiteraard nog andere ‘zachte’ factoren. Samen met Secret View zet de organisatie van De Nationale Franchise Beurs een verkiezingsprocedure op waarvoor iedere franchisenemer zich kan (laten) nomineren. De eerste ronde is de publieksronde: in deze rond kan iedereen stemmen op één van de genomineerden. Na de publieke stemronde worden er enkele anonieme en ‘mysterieuze’ bezoeken gebracht aan de franchisenemer en wordt op basis van de rapportcijfers de uiteindelijke winnaar bepaald. “We zijn trots om betrokken te zijn bij dit mooie initiatief van de beurs. Franchise is zo’n breed gedragen model. Wij werken al voor tientallen formules, en het is mooi om deze vakondernemers in het zonnetje te mogen zetten.”, aldus Niek Koning van Secret View.

Wat valt er te winnen?

Naast een mooie bokaal en eeuwige roem zal de franchisenemer van het jaar met een partner op vakantie worden gestuurd door De Nationale Franchise Beurs om te genieten van de winst. Daarnaast ontvangt de franchisenemer gratis consultancy/begeleiding van meerdere specialisten om de onderneming nóg meer te verbeteren.

Wat nu?

De eerste ronde van de verkiezing start zal begin mei a.s. Hou deze media goed in de gaten voor verder nieuws. Bent u de volgende Franchisenemer van het Jaar?  

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
LOCATIE & TIJD
De organisatoren
Sophie ten Bosch
Martin van Willigen
Brt van der Schoot
Bart van der Schoot