Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Gelderblom Franchise – Jakob & Neline Simons

Franchisenemers Jakob en Neline Simons bij Gelderblom Dordrecht

Als Gelderblom Franchise willen we dhr. Jakob en Neline Simons nomineren om de volgende redenen:

Jakob en Neline Simons zijn in Oktober 2020 op 20-jarige leeftijd hun ondernemers carrière gestart met Gelderblom.

In samenwerking met de Gelderblom formule hebben zij hun droom verwezenlijkt met hun 1e eigen winkel in Ijsselstein.

Op basis van hun vakmanschap, ambitie en drive hebben zijn binnen 2 jaar een omzetplus van 40% gecreëerd en hebben ze aangegeven om hun volgende droom na te streven:

Een gloednieuwe locatie met een nieuwe winkel, die klaar is om de toekomst aan te gaan. In November 2022 hebben ze hun winkel overgedragen aan hun toenmalige chefslager die helemaal geprepareerd was om de winkel in Ijsselstein over te nemen, en hebben Jakob en Neline een winkel gekocht in Dordrecht. Binnen 6 maanden 3 maanden na overname hebben ze middels een investering van 500K, hun nieuwe locatie geopend in W.C sterrenburg in Dordrecht. De winkel is toekomstproef en de elementen full service, zelfbediening en beleving toegepast. Dit leidt tot een groei van wederom 30%.

Inmiddels 25 jaar oud, boordevol ambitie is deze ondernemer een voorbeeld van ondernemersdrive, toekomstbestendigheid en ambitie.

Binnen 3.5 jaar, 2 winkels gerund, 2 x 30% omzetstijging en een uitdaging project gerealiseerd van het verbouwen van een nieuwe winkel.

Daarbij hebben ze binnen deze periode 1 nieuwe franchisenemer gecreëerd, en is inmiddels 2 nieuwe jonge mannen aan het opleiding voor het slagersvak.