Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Straetus – Richard Sommer

Richard Sommer, franchisenemer bij Straetus

Ik ben Richard Sommer, enthousiaste ondernemer en actief in de financiële dienstverlening. Sinds 2009 actief binnen de franchiseformule van Straetus Incasso en op dit moment eigenaar van de vestigingen Apeldoorn, Arnhem en IJsselstreek.

Waarom moet Richard Franchisenemer van het Jaar 2023 worden?

Ik ben uiteraard zeer verheugd met de nominatie Franchisenemer van het jaar 2023.

Voor mijn team een bevestiging dat wij de juiste weg zijn ingeslagen (en doorgaan) om onze opdrachtgevers elke dag te adviseren en te ondersteunen op het gebied van debiteurenbeheer.

De toewijding en inzet van mijn team zorgt er namelijk ook voor dat wij de groei van Straetus Incasso als franchisemerk stimuleren. Deze samenwerking draagt bij aan een verhoging van de omzet, doorontwikkeling van onze dienstverlening en de versterking van ons merk op zowel lokaal, regionaal en landelijk niveau.

Ook proberen wij d.m.v. onze behaalde resultaten en vergaarde kennis andere franchisenemers onderdeel te maken van dit succes en dit te delen.

Daarnaast zijn wij van mening dat wij door onze aanpak de markt, waarin wij actief zijn, een ander imago kunnen geven. 

Klantvriendelijk en klantgericht incasseren dient de maatstaf te zijn, dit zorgt er voor dat de schuldenlast bij zowel bedrijven alsmede consumenten niet onnodig verhoogt wordt en trachten de openstaande vorderingen van onze opdrachtgevers zoveel mogelijk minnelijk op te lossen.

De manier van communiceren en de gehanteerde werkwijze zijn essentieel en de kennis en kunde binnen onze formule zorgt er voor dat wij elke dag weer een stukje dichterbij dit doel komen!