Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Runnersworld – Marcel Fiering

Franchisenemer Marcel Fiering bij Runnersworld Rotterdam

Ik zal mij eerst voorstellen. Ik ben Marcel Fiering geboren in het mooie jaar van 1970 te Rotterdam.
Ik sport al vanaf mijn 5de jaar van voetbal, atletiek, badminton en weer terug naar atletiek.
Hardlopen zit in mijn bloed. Het is een mooie sport waar alles  inzit. Ontspanning, inspanning en verbroedering.

Samen met mijn vrouw Jetske Fiering runnen wij Runnersworld Rotterdam en met een mooi team.

Met Jetske hebben we een prachtig gezin bestaat uit twee kinderen. Zij weten niet anders dan dat ik altijd met sport bezig ben.

Zelf wilde ik altijd al een eigen onderneming beginnen in hardlopen. Door een vriend van mij kon ik af en toe helpen in zijn hardloop onderneming. Daardoor werd het verlangen naar een eigen hardloop speciaalzaak steeds groter.

Jammer genoeg overleed hij, toen hij net zijn nieuwe winkel samen met zijn vrouw introk aan de Westblaak. Het fundament lag er.

Na 27 jaar gestopt in de chemie, waar ik wachtchef was in de volcontinue, namen we op  1 oktober 2020  samen  met mijn vrouw de onderneming Runnersworld Rotterdam over.

Zoals iedere ondernemer nog wel weet, gingen de deuren op 19 december weer dicht en zal je het personeel en rekeningen moeten betalen zonder subsidie omdat je te kort je KVK had afgesloten.
We gingen met onze bus langs onze klanten, pakketjes bezorgen. Zij hadden vanuit de webshop schoenen gekocht en gaven we ze buiten advies.

We konden op deze manier wat centjes bij elkaar sprokkelen om ons hoofd boven water te houden.
Deze fase kwam het echt op ondernemen aan.

Nu zijn we bijna 4 jaar verder. Hebben we een prachtige winkel. Waar we een centrum van hebben gemaakt, met ons team. We zijn gegroeid van 4 werknemers naar een team van bijna 20 mensen. Zijn we samenwerkingen aangegaan.
We zijn een Hardloop Speciaalzaak, met Fysiotherapie, sportmassage en een sport-podoloog. Allemaal inpandig.

Samen met mijn vrouw zijn we trots op waar we vandaan komen en waar we nu staan.
Maar we staan niet stil en hebben nog vele doelen die we willen bereiken.

Ik heb gezegd op de dag dat we de sleutel kregen: ik wil een begrip in Rotterdam worden!

Dat is op vele fronten al geslaagd. We organiseren evenementen die met het jaar groter worden, of er komen nieuwe bij. We groeien in ons klantenbestand en daardoor ook in werknemers. Zodat we ons hoge nivo van service en advies kunnen blijven geven. We breide de winkel uit in zijn mogelijkheden. Ons sociale netwerk groeit in volgers en samenwerkingen.