Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Kipperij – Mohamed El Yakoubi

Franchisenemer Mohamed El Yakoubi bij Kipperij Tilburg

Mijn naam is Mohamed El Yakoubi. Ik ben 36 jaar oud, heb een vrouw en vier kinderen, en ben de trotse eigenaar van de Kipperij in Tilburg. Naast het runnen van mijn eigen zaak, ben ik vaak te vinden bij de voetbalclub van mijn kinderen, waar ik vrijwilligerswerk doe. Ook bij de tennisclub zet ik mij al jarenlang in als vrijwilliger.

Mijn grootste focus ligt echter op het runnen van mijn zaak. Ik ben dan ook enorm trots op mijn nominatie voor Franchisenemer van het Jaar. Ik werk hard om ervoor te zorgen dat mijn klanten optimaal kunnen genieten van alles wat onze fantastische winkel te bieden heeft. Ook richting Team Kipperij denk ik van waarde te zijn. Ik ben niet bang om kritisch te zijn zodat we de franchise formule continue kunnen verbeteren.

Daarnaast leiden wij vanuit Kipperij Tilburg tegenwoordig veel nieuwe franchisenemers op. Samen met mijn medewerkers proberen we hen tijdens hun bezoek zoveel mogelijk te leren en te adviseren over het beginnen van hun eigen Kipperij vestiging.

Het zou een enorme eer zijn om deze mooie prijs te winnen. Of ik nu win of niet, ik zal mij de komende jaren keihard inzetten om Kipperij tot een succes te maken!

Met vriendelijke groet, Mohamed El Yakoubi