Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

De Nationale Franchise Beurs: nu al de grootste franchisebeurs èn met garantieregeling

De Nationale Franchise Beurs introduceert een garantieregeling voor deelnemers: indien er minder dan 50 deelnemers zijn kunnen deelnemers 100% van hun standkosten geretourneerd krijgen. “Het succes van de beurs hangt natuurlijk vooral af van het aantal bezoekers en van de kwaliteit van de bezoekers. En dat hangt weer sterk af van het aantal deelnemers. Ik vind het dan ook niet meer dan fair dat wij die garantie bieden.” aldus organisator Tim Hazekamp. “Ik zie het echter niet als een risico: wij zijn pas een maand live en nu hebben zich nu al ruim 40 partijen ingetekend, ik verwacht dat zeker 70 partijen op de beurs aanwezig zullen zijn. We zijn trouwens nu al hiermee de grootste beurs van Nederland terwijl de beurs pas over acht maanden gehouden wordt.”

De Nationale Franchise Beurs wordt georganiseerd door de drie leidende franchise recruiters van Nederland: Franchisefactory, De FranchiseAdviseur en De Nationale Franchise Gids. Door deze bundeling van krachten en databases heeft De Nationale Franchise Beurs een ongeëvenaard bereik van maar liefst ruim 70.000 franchise kandidaten met meer dan 200 aangesloten franchiseformules. Hiermee heeft de beurs met afstand het grootste marketingbereik van Nederland.

Zoals gebruikelijk is horeca goed vertegenwoordigd op de franchisebeurs, opvallend is dat er dit jaar ook veel franchiseformules uit de non food (bijv. Trendhopper, I-KOOK, Budget Home Store, KeukenCoach), uit de food (bijv. Bakker Bart, Tubz) en uit de dienstverlening (InXpress, That’s Mail!, Amberrosia en Straetus Incasso aanwezig zijn.

 

Geïnteresseerd? Bezoek dan franchisebeurs.nl

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
LOCATIE & TIJD
De organisatoren
Sophie ten Bosch
Martin van Willigen
Brt van der Schoot
Bart van der Schoot