Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Bakker Bart – Martijn en Linda Wolsink

Franchisenemers Martijn en Linda Wolsink bij Bakker Bart Doetinchem

Linda en Martijn Wolsink zijn sinds 2012 franchisenemer van Bakker Bart. In 2012 openden zij de vestiging aan het Simonsplein in Doetinchem. De vestiging is geliefd bij de Doetinchemmers en blijkt al snel te klein. Als in 2017 de gelegenheid zich voordoet om het naastgelegen pand aan
te huren hoeven zij dan ook niet lang na te denken en grijpen deze gelegenheid aan om de vestiging te vergroten.

In 2020 hebben Linda en Martijn een vestiging van Bakker Bart in Arnhem overgenomen. Na een volledige verbouwing hebben zij hier een succesvolle vestiging van gemaakt. Al in een vroeg stadium experimenteerden de ondernemers met de bezorging van ontbijt, lunch en traktaties. Iets dat tijdens de corona periode goed van pas kwam en werd uitgebouwd tot een succesvol onderdeel van het bedrijf. In de jaren hierna blijft het bezorgen van de lekkernijen onverminderd populair en wordt de vestiging in Doetinchem nogmaals verbouwd om de klantbeleving in de vestiging op niveau te houden. In 2024 hebben Martijn en Linda besloten de goedlopende vestiging in Arnhem te verkopen om de focus volledig op de vestiging in Doetinchem en de bezorging te richten.

Martijn is mede-initiatiefnemer van een samenwerking tussen de horecaondernemers aan het Simonsplein, die zich hebben verenigd in een activiteitenstichting om de feestdagen in de stad te organiseren. In het bestuur van de franchisevereniging van Bakker Bart, het BFO behartigt Martijn samen met andere ondernemers de belangen van de franchisenemers van Bakker Bart.