Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Anne&Max – Marc & Iris

Franchisenemers Marc en Iris bij Anne&Max Eindhoven

“Met groot enthousiasme stellen we Marc en Iris voor als waardige kandidaten voor de Franchisenemer van het Jaar 2024. Als trotse eigenaren van Anne&Max Eindhoven hebben zij zich de afgelopen jaren onderscheiden door hun uitzonderlijke inzet, innovatieve ideeΓ«n en betrokkenheid bij zowel hun team als de lokale gemeenschap. Ze hebben Anne&Max Eindhoven getransformeerd tot een warme ontmoetingsplek waar gasten zich thuis voelen en kunnen genieten van hoogwaardige, duurzame producten.
Β 
Waarom moeten Marc en Iris Franchisenemers van het Jaar 2024 worden?
Wat deze ondernemers echt bijzonder maakt, is hun lokale betrokkenheid. Ze zetten in op een katerontbijt na alle carnavalsgekte, halen zelf gasten naar binnen met een leuke babbel als de straat openligt en ze leveren uitgebreide lunchboxen bij kantoren. Al deze initiatieven dragen bij aan een sterk gemeenschapsgevoel.
Β 
Naast hun zakelijke successen, tonen Marc en Iris een grote toewijding aan hun medewerkers. Zij investeren in hun team door middel van trainingen en persoonlijke ontwikkeling, wat resulteert in een gemotiveerd en toegewijd team dat de waarden van Anne&Max uitdraagt.
Β 
Marc en Iris zijn niet alleen gedreven ondernemers. Ze beschouwen Anne&Max als hun vierde dochter, en dat voel je! Hun voortdurende streven naar een huiskamer in de stad en maatschappelijke betrokkenheid maakt hen tot de ideale kandidaten voor de Franchisenemer van het Jaar. Zij maken een onuitwisbare indruk op onze gasten, hun team en de bredere gemeenschap, en verdienen deze erkenning ten volle.”