Telefoonnummer:

055 8200 226

Email:

info@franchisebeurs.nl

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Kwalitaria – Gianmarco Tutone

Gianmarco Tutone, franchisenemer bij Kwalitaria

FFC nomineert Kwalitaria-ondernemer Gianmarco Tutone 

Het had zomaar anders kunnen lopen. Met net een engineerdiploma op zak besloot Gianmarco dat de horeca meer zijn ding is. Nu, 5 jaar en twee Kwalitaria vestigingen op zijn naam verder, heeft hij bewezen dat de horecabranche naadloos bij hem past (en andersom). Gianmarco is hΓ©t voorbeeld van dat je het ver kunt schoppen, als je er maar voor de volle 100% voor gaat. 

Waarom moet Gianmarco Franchisenemer van het Jaar 2023 worden?

Zie je Gianmarco, dan zijn zijn mouwen hoogstwaarschijnlijk opgestroopt. Deze ondernemer is namelijk niet bang om aan te pakken. Hij is dagelijks in zijn vestigingen te vinden en springt geregeld zelf op de bezorgfiets.

Naast tevreden gasten, is zijn team ontzettend belangrijk voor Gianmarco. Hij vindt het essentieel dat ze het echt samen doen en dat iedereen achter de producten en werkwijze staat. Niet voor niets heeft hij al tijden een vast team. Tegelijkertijd weet hij zijn medewerkers te inspireren om verder te groeien. Als leermeester voor SVO Vakopleiding begeleidt hij momenteel vier medewerkers bij hun opleiding.

Over de winkel kunnen we niet anders zeggen dan dat deze tiptop in orde is. Gianmarco scoort dan ook altijd hoog bij onze interne audits en behaalt steevast een van de hoogste scores bij de voedselveiligheidscontroles van Bureau de Wit. Wat zeggen we, hij heeft al twee keer een 100% score behaald.

Niet alleen op de werkvloer zet Gianmarco zich voor de volle 100% in, ook voor de Kwalitaria formule is hij belangrijk. Hij maakt deel uit van de Franchiseraad en van de Product & Promotiecommissie, en zijn zaak is een trainingslocatie voor nieuwe Kwalitaria ondernemers, die hij alle kneepjes van het vak leert.

Kortom, Gianmarco is een keiharde werker, die tussen zijn team staat, de gast op één zet en tegelijkertijd een belangrijk steentje bijdraagt aan de toekomst van de Kwalitaria formule. Ja, dat smaakt naar meer.