Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Olympia Uitzendbureau – Brigitte van Beurden

Franchisenemer Brigitte van Beurden bij Olympia Uitzendbureau Roosendaal & Breda

“Alleen ga je snel, maar samen kom je verder”

Deze uitspraak komt vanuit Brigitte van Beurden, ruim 11 jaar franchise ondernemer bij Olympia Uitzendbureau in Roosendaal en per 1 juli 2024 ook ondernemer van vestiging Breda. In 2023 sloot ook haar dochter Romy zich aan bij de formule in Oosterhout. Dit jaar is zij uitgeroepen tot ondernemer van het jaar bij Olympia. Wij dragen haar dan ook met trots voor als ondernemer van het jaar bij de Nationale Franchise Gids.

Waarom moet Brigitte van Beurden Franchisenemer van het jaar 2024 worden?

Brigitte is al ruim 11 jaar ondernemer bij Olympia Uitzendbureau. Ze boekt al jaren uitstekende resultaten in Roosendaal. Elk jaar laat ze een stabiele groei zien met een omzet van ruim € 10.000.000 per jaar. Ze is een bekend gezicht in Roosendaal met een groot netwerk.

Team Roosendaal is zeer hecht en zegt over Brigitte: “Brigitte is een motiverende en coachende leidinggevende, die als doel heeft om van iedereen de beste intercedent of vestigingsmanager te maken. Haar passie en drive zijn aanstekelijk. Bij haar wil je leren. Met regelmatige lunches en uitjes heeft ze een team samengesteld dat hard werkt, maar waarin ook veel gelachen wordt!”

Over de winst van de interne verkiezing van ondernemer van het jaar bij Olympia zegt ze: “Winnen kun je alleen als je elke dag samen gepassioneerd werkt aan hetzelfde doel. En dat is wat mijn team van 13 bevlogen mensen en ik elke dag doen. Niets in het leven is vanzelfsprekend, dus toen ik bij Olympia de kans kreeg om vestiging Roosendaal over te nemen, heb ik vol gas gegeven. Ik zeg altijd, alleen ga je snel, maar samen kom je verder. We begonnen met zeven uitzendkrachten en nu 11 jaar later zijn er dagelijks gemiddeld 350 uitzendkrachten via onze vestigingen aan het werk. Allemaal mensen die we persoonlijk kennen en blijven volgen. Daar ben ik ongelofelijk trots op.”

Brigitte heeft zich een echte verbinder getoond binnen de franchise community van Olympia. Haar passie, enthousiasme, gedrevenheid en doorzettingsvermogen zijn de geheimen van dit succes. Ze is betrokken bij klanten en flexkrachten en de Olympia organisatie.

Olympia geeft werk betekenis. Brigitte doet dit in haar vestigingen door elke kandidaat persoonlijke aandacht te geven onder het mom: “Het leven is te mooi om geen tweede kans te krijgen. Dat is ook echt ons uitgangspunt, bij ons krijgt iedereen een kans, ongeacht je achtergrond.”

Een ondernemer om trots op te zijn binnen onze formule! Vanuit Olympia dragen wij Brigitte graag voor als ondernemer van het jaar.