Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Ekmekci – Batuhan Bolat

Franchisenemer Batuhan Bolat bij Ekmekci Zoetermeer

Ondanks Tegenslagen, Franchisenemer op zijn 24ste

Mijn opa kwam in de jaren 70 naar Nederland en begon hier zijn ondernemersreis. Ook mijn vader heb ik altijd zien ondernemen in Rotterdam. Hun vastberadenheid en doorzettingsvermogen hebben mij altijd geïnspireerd. Toen ik op mijn 17de begon te werken bij Ekmekci in de bediening en daarna in de keuken, voelde ik dezelfde ondernemersgeest in mezelf ontwaken.

Door mijn inzet kreeg ik de kans om op meerdere Ekmekci-locaties te werken. Mijn broertje, Bedirhan, werkte bij de eerste Ekmekci-franchisenemer, en ik droomde stiekem dat het mij later ook gegund zou zijn om mijn eigen zaak te hebben.

Het leven had echter andere plannen voor mij. In mei 2022 scheurde ik mijn kruisband en moest ik lange tijd herstellen. Tegelijkertijd ging het steeds slechter met mijn opa. Hij ging hard achteruit en het was moeilijk om te zien hoe zijn gezondheid verslechterde.

Ondanks deze tegenslagen bleef het team van Ekmekci in ons geloven. Ze boden me een franchise samenwerking aan in Zoetermeer. Met de steun van mijn familie en het vertrouwen van Ekmekci tekende ik de samenwerking nog voor ik mijn operatie had ondergaan. Terwijl ik aan het herstellen was, volgde ik de franchise trainingen – ik heb zelfs met krukken in de keuken gestaan. Mijn vastberadenheid en de steun van mijn dierbaren hielpen me om door te zetten.

Enkele weken voor mijn opa overleed, openden we onze Ekmekci-locatie. Mijn oma heeft dit wel kunnen meemaken en glunderde van trots. Hoewel mijn opa er niet meer bij was, voel ik dat ik zijn legacy verderzet. Zijn droom en harde werk leven voort in mijn eigen onderneming. Mijn opa en vader hebben me geleerd wat het betekent om ondernemer te zijn, en met hun lessen in mijn hart ben ik trots om op 24-jarige leeftijd franchisenemer te zijn bij Ekmekci.