Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

ActionCOACH – Peter Stip

Franchisenemer Peter Stip bij ActionCOACH Goeree-Overflakkee

Na een lange carrière als financieel manager en vervolgens DGA van een bedrijf in de muziekindustrie, maakte Peter de stap naar business coaching. Hij realiseerde zich dat veel ervaring in het bedrijfsleven, zelfs in rol van DGA, hem nog geen business coach maakte. Na een uitgebreid onderzoek koos Peter voor ActionCOACH, de grootste en langst bestaande franchiseformule gespecialiseerd in business coaching en training voor het MKB. Na een intensief opleidingstraject startte Peter in 2020 zijn coaching business in zijn woonplaats Ouddorp op Goeree-Overflakkee.

Met een uitgebreid aanbod van individuele coachingprogramma’s, workshops en assessments ging hij voortvarend aan de slag en al snel wist Peter de eerste ondernemers warm te maken voor een transformerend bedrijfsverbeteringsprogramma.

4 jaar later …

Inmiddels hebben tientallen ondernemers deelgenomen aan de diverse coachingprogramma’s van ActionCOACH, en de uitspraken van zijn klanten zeggen genoeg:

  • “De structuur die het format van ActionCoach biedt heeft er voor ons voor gezorgd dat we met focus en aandacht voor ons bedrijf en het team rust op de werkvloer hebben kunnen creëren. Door de rode draad van het ActionCoach format zijn onze processen op orde, is er structuur in het bedrijf en hebben we daardoor met aandacht keuzes kunnen maken. Keuzes die de weg naar groei van ons team en ons bedrijf hebben opengelegd. “
  • “De gefundeerde werkmethode van ActionCOACH zorgt ervoor dat je de kennis meteen in je bedrijf kunt toepassen. Met een gestructureerde aanpak je bedrijf laten groeien, dat kan ik iedereen aanbevelen.”
  • “Als groeiende ondernemer loop je tegen veel nieuwe “uitdagingen” aan, maar hoe ga je deze uitdagingen aanpakken? Peter heeft ons geleerd om te kijken naar de dingen die je nodig hebt om die stap verder te komen. Welke dingen moet je laten en waar moet je je juist op focussen. Hoe voorkom je dat je weer terug valt in je oude patroon, en vooral kijk naar jezelf, wat had ik hier anders aan kunnen doen. Het heeft ons enorm geholpen om juist die stap verder te komen en structuur en stabiliteit binnen in de onderneming te krijgen.”

Deze testimonials tonen Peter’s vermogen om daadwerkelijk een verschil te maken in het leven en de bedrijven van zijn klanten.

Peter Stip heeft meerdere malen de internationale top 100 lijst van ActionCOACH bereikt, een indrukwekkende prestatie gezien de meer dan 1000 actieve coaches. Hij is een ware ambassadeur, aanwezig bij nationale teamdagen en internationale conferenties, en staat bekend om zijn bereidheid om kennis te delen en anderen te helpen.

Als pionier binnen ActionCOACH Nederland en Vlaanderen, is Peter de eerste die zijn praktijk uitbreidt met een tweede coach. Zijn ambitie is om het toonaangevende coachingkantoor in de regio Goeree-Overflakkee/West-Brabant te worden.

Peter gelooft sterk in coaching: “Iedereen wordt beter van werken met een coach. Een externe blik houd je scherp en verantwoordelijk voor je doelen. Daarom heb ik ook een coach, wat mij helpt om continu te verbeteren en te groeien, en daarmee ook mijn bedrijf.”

Zijn toewijding aan coaching en aan de visie van ActionCOACH ‘World Abundance Through Business Re-education’, vrij vertaald ‘Een betere wereld door ondernemers te leren beter te ondernemen’, maken Peter Stip een uitstekende kandidaat voor Franchisenemer van het Jaar.