Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

KeukenCoach – Mustapha Sarti

Mustapha Sarti, franchisenemer bij KeukenCoach

β€œNaar mijn idee moet geluk in ondernemerschap het doel zijn. Duurzaam zakelijk succes ligt dan vaak in het verschiet. Maatwerk in samenwerking, dat is daarvoor de essentie. De persoon echt kennen, handwerk dus en geen keurslijf opdringen.”  

Waarom moet Mustapha Franchisenemer van het Jaar 2023 worden?

Op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met het ondernemerschap, doordat mijn vader jarenlang een eigen slagerij had. Sindsdien is het niet alleen een droom maar ook een doel geweest om te gaan ondernemen. Deels gevoed door mijn culturele achtergrond, maar zeker mijn vader had hier een grote rol in. Door hem leerde ik de eerste kneepjes van het vak. Na een afgeronde hbo-opleiding International Marketing Management, ging ik vanaf 2001 aan de slag bij verschillende organisaties binnen keukenland. Sindsdien zijn alle facetten van het vak wel eens voorbijgekomen. Als dan de kans om te gaan ondernemen ineens op je pad komt, dan grijp je die natuurlijk meteen. Die kans kwam voor mij destijds bij Grando Keukens in de Villa Arena. Sindsdien ben ik altijd ondernemer gebleven.β€― 

Toen KeukenCoach mijn pad kruiste voelde dit meteen goed.β€―Een nieuwe formule, waarin nog veel ontwikkeling is de aankomende jaren, wat ik als grote prΓ© ervaar. Doordat het nog zo ontwikkelt, kan ik meewerken en meebouwen aan iets krachtigs. Mijn ideeΓ«n kunnen echt iets toevoegen, ik word gehoord door KeukenCoach en kan een beetje meebouwen aan het β€˜huis’. Dat is veel moeilijker om in een bestaande, uitgegroeide, formule voor elkaar te krijgen. Daarnaast vind ik het vooral belangrijk dat je met mensen gaat werken die een visie hebben. Bij Jaap en Roel had ik dat gevoel heel sterk. Een lange termijn visie is belangrijk, zeker bij een nieuwe formule, omdat het anders kwetsbaar wordt en op termijn uit elkaar kan gaan vallen.β€―β€― 

In 2020 hebben we de deuren geopend van de winkel in Amersfoort en in mei 2023 is daar de prachtige winkel in Utrecht bijgekomen, beide winkels volledig in lijn met het unieke KeukenCoach concept. Het is voor mij heel inspirerend om mee te bouwen aan dit merk en samen te werken met de mensen erachter.