Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Shell – Michael Ooijens

Michael Ooijens, franchisenemer bij Shell

Mijn naam is Michael Ooijens, 53 jaar oud, getrouwd met Darcie en vader van 3 prachtige dochters en een  ondeugende zoon. Sinds kort weer neer gestreken in Spijkenisse.

Waarom moet Michael Franchisenemer van het Jaar 2023 worden?

Sinds 2007 ben ik franchisenemer bij Shell, eerst met 5 locaties maar als snel werden dit er 6 en in 2020 met nog 2 filialen in Zeeland.

Vorig jaar is er in de snelweg veiling weer 1 afgevallen waardoor we nu 6 tankstations hebben, 1 mobility hub en 1 Starbucks store.

In de afgelopen jaren heb ik regelmatig zitting gehad in het retailer panel om daar als vertegenwoordiger van alle Shell retailers een schakel te zijn tussen de organisatie en de franchisenemers.

Vooral het samenwerken tussen de organisatie, de collega ondernemers, en natuurlijk de teams maken mijn werk erg uitdagend.

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats, de verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat al onze 80 medewerkers weer veilig naar huis gaan is onze eerste prioriteit.

In de afgelopen jaren zijn wij regelmatig in de prijzen gevallen waaronder in 2015 de beste Retailer van Nederland, en in 2021 HSSE (veiligheid) retailer van Europa/zuid Afrika. Deze prijs is overhandigd in Dubai tijdens het jaarlijkse event van Shell.

Om een onderdeel te mogen zijn van de energie transactie waar we nu met zijn allen in zitten maakt mij een trotse ondernemer, onze locatie in het centrum van Rotterdam is het eerste volledig fossiel vrije tankstation van Shell op het Europese vaste land en er zullen er nog meer gaan volgen.

In September zullen wij onze service daar verder uit gaan breiden met het verhuur van andere mobiliteiten zoals elektrische fietsen, scooters en auto’s.

Met veilige groet,

Michael Ooijens