Telefoonnummer:

055 8200 226

Email:

info@franchisebeurs.nl

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Kipperij – Karl-Jan de Willigen

Karl-Jan de Willigen, franchisenemer bij Kipperij

Ik ben Karl-Jan de Willigen en ik ben de eigenaar van Kipperij Breda en Kipperij Rotterdam Zuidplein. In 2019 hebben we de eerste vestiging van Kipperij geopend in Breda. Dit beviel zo goed dat Kipperij is gaan uitbreiden. In augustus 2022 heb ik mijn 2de franchisevestiging geopend in Rotterdam Zuidplein.

Waarom moet Karl-Jan Franchisenemer van het Jaar 2023 worden?

Graag geef ik me op voor franchisenemer van het jaar omdat ik alles geef voor mijn 2 Kipperij vestigingen. Dit komt vooral omdat ik het gewoon heel erg leuk vind. Ik werk graag met mensen, zowel met klanten als met het hele Kipperij team. Ik ben altijd geïnteresseerd in mensen en omdat Kipperij  een winkel en bezorging combineert kom ik met veel verschillende mensen in aanraking.

Daarnaast heb ik geen 9 tot 5 mentaliteit waardoor ik dag en nacht klaar sta voor mijn zaak, mijn Kipperij team en mijn klanten.

Het lijkt me ook erg leuk om dit te winnen omdat ik Kipperij een onwijs leuk concept vind waar ik mezelf goed in kan vinden. Het is een leuke en unieke formule waarbij je veel contact hebt met de andere franchisepartners en de franchise gever. Er is veel begeleiding tijdens het hele opstartproces en ook daarna kun je altijd bij ze terecht!

Ikzelf ben natuurlijk een groot fan van kip. Het is niet alleen heel lekker, maar ook gezond en veelzijdig. Tijdens mijn werk als franchisenemer ben ik met veel verschillende dingen bezig. Ik vind het leuk om bij alles betrokken te zijn en mee te helpen. Zo ben ik het ene moment klanten aan het helpen, daarna help ik mee in de bezorging en vervolgens doe ik wat administratie. Ik vind het belangrijk om vooral samen te werken met mijn team. Zo behouden we een goede band en is het altijd gezellig!

Franchisenemer van het jaar worden lijkt me een hele eer en geeft mij de kans om Kipperij nog een extra warm hart toe te dragen!