Telefoonnummer:

055 8200 226

Email:

info@franchisebeurs.nl

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Kaldi Koffie & Thee – Martin van Dieden

Martin van Dieden, franchisenemer bij Kaldi Koffie & Thee 

Ik ben Martin van Dieden. Ik ben getrouwd met Ilona en heb 2 jongvolwassen kinderen, uiteraard staan zij ook regelmatig in de winkel. Ruim 1,5 jaar geleden ben ik gestart als trotse franchisenemer bij Kaldi in Haarlem. Het leuke is dat ik een geboren en getogen Haarlemmer ben.

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, het is zo anders dan wat ik hiervoor heb gedaan en dat maakt het zo leuk. Ik geniet het meeste van de banden die ik opbouw met onze klanten.

Waarom moet Martin Franchisenemer van het Jaar 2023 worden?

Kaldi Haarlem ligt gelegen in Haarlem-Noord aan het begin van De Generaal Cronjéstraat, dit is 1 van de langste overdekte winkelstraat van Nederland. Van alle 26 Kaldi vestigingen in Nederland is dit de eerste in de nieuwe formule; mooi nieuw trendy design, waar ik ongelofelijk trots op ben. Kaldi Haarlem is het paradepaardje!

Het leuke van Kaldi Haarlem is dat je keuze hebt uit verschillende soorten koffie en de manier van zetten, die ze live in het proeflokaal demonstreren. En dat je het ook allemaal kunt kopen; van bonen tot het koffiezetapparaat. Het is uniek omdat het een combinatie van zowel een proeflokaal en een winkel is. We zijn een team van 8 enthousiaste Barista’s die er alles aan doen om de klanten het naar hun zin te maken.

Onze Kaldi Haarlem quote is: “Het voelt niet als werken, omdat we er zoveel plezier in hebben.