Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

In Person – Barbara Stouten

Barbara Stouten, franchisenemer bij In Person

Ik ben 2 jaar geleden gestart als franchiser van In Person Hoeksche Waard en heb ik altijd geloofd in het belang van het bouwen van sterke relaties met onze flexkrachten. We streven ernaar om niet alleen banen te bieden, maar ook een ondersteunend netwerk te creëren waarin onze flexkrachten zich gewaardeerd en gehoord voelen. Dit betekent dat we verder gaan dan alleen het vinden van werk voor hen. We willen hen helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden, het opbouwen van zelfvertrouwen en het bevorderen van hun carrière. Dit houdt soms in dat we moeder, coach en taxi tegelijk zijn maar dat is waar wij ons bed voor uitstappen.

Waarom moet Barbara Franchisenemer van het Jaar 2023 worden?

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen. We begrijpen dat zij vaak te maken hebben met extra uitdagingen bij het vinden van werk. Ons team investeert veel tijd en energie in het begrijpen van de behoeften en vaardigheden van deze mensen, zodat we hen kunnen matchen met geschikte werkgevers. Mijn passie hiervoor is gekomen doordat ik zelf een zoon heb met de diagnose Autisme en door een ongeval ook NAH, waardoor ik merkte dat er meer mensen zo goed kunnen werken als hij maar er altijd een beetje meer moeite mee hebben om ergens binnen te komen.

Ons team van toegewijde professionals is de ruggengraat van ons succes. Ze delen allemaal dezelfde visie en inzet om mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken op welk niveau dan ook. Samen werken we aan het opbouwen van sterke relaties, het bieden van ondersteuning en het overbruggen van de kloof tussen werkgevers en flexkrachten. Onze passie, betrokkenheid en inzet zijn duidelijk zichtbaar in alles wat we doen.

Wij hebben een prachtige vestiging aan de Havendam 2 in Oud-Beijerland waar we veel mensen hebben die ‘’gewoon’’ binnen komen wandelen. Wij zeggen altijd, we doen alles behalve de zorg, maar dat is alleen qua banen, de zorg is hetgene dat wij eigenlijk ademen, de zorg voor flexkracht en de opdrachtgever.