Telefoonnummer:

055 8200 226

Email:

info@franchisebeurs.nl

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Domino’s Pizza – Yous Syed

Yous Syed, franchisenemer bij Domino’s Pizza

Ik voel me vereerd en trots om genomineerd te zijn voor de prestigieuze titel van Franchisenemer van het jaar 2023 door Domino’s Pizza Nederland. Uit alle franchisenemers van Domino’s in Nederland ben ik gekozen en dat is een enorme eer.

Mijn naam is Yous en ik ben 28 jaar oud. Mijn avontuur begon op mijn vijftiende, toen ik als onwetend meisje begon als pizzabakker bij de vestiging in Rotterdam. Het was mijn allereerste baantje en ik werd meteen verliefd op het merk Domino’s. Ik ben intern opgeleid en heb me stap voor stap opgewerkt tot assistent, manager en uiteindelijk regiomanager van vijf Domino’s winkels. Ik heb veel doelen tijdens mijn carriΓ¨re behaald en verschillende prijzen gewonnen binnen het bedrijf. Op mijn 26ste, in 2022, opende ik met trots mijn eigen Domino’s-winkel.

Waarom moet Yous Franchisenemer van het Jaar 2023 worden?

Ik ben het levende bewijs van waar de franchiseformule van Domino’s voor staat: jongeren opleiden binnen het bedrijf, zodat ze in de toekomst hun eigen vestiging kunnen openen. Ik ben begonnen als een onervaren 15-jarige en heb me intern laten opleiden, waarna ik op mijn 26ste mijn eigen winkel kon openen. Dit is een voorbeeld van hoe franchising kansen biedt aan jongeren om succesvol te worden en een eigen onderneming op te bouwen.

Klanttevredenheid is altijd een prioriteit voor mij geweest. In een tijd waarin de kosten stijgen, streven mijn team en ik ernaar om de mooiste en lekkerste pizza’s van Schoonhoven te bakken. We werken keihard om onze klanten waar voor hun geld te bieden. Het harde werk van mijn team heeft geleid tot de hoogste klantenrating van alle Domino’s vestigingen in Nederland in 2023 en daar zijn we super trots op!

Mijn hoop is dat ik Franchisenemer van het Jaar kan worden, niet alleen om mijn collega’s binnen de Domino’s organisatie, maar ook alle andere franchisenemers te inspireren. Ik wil laten zien dat het mogelijk is om door hard werken, toewijding en geloof in jezelf je dromen waar te maken. Ik hoop dat veel jongeren mijn pad zullen volgen, ongeacht hoe lang het ook duurt, en uiteindelijk hun eigen winkel kunnen openen. Dit is waar franchising voor staat.