Telefoonnummer:

055 8200 226

Email:

info@franchisebeurs.nl

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Bakker Bart – Ronald van Kolthoorn

Ronald van Kolthoorn, franchisenemer bij Bakker Bart

Aangenaam!

Mijn naam is Ronald van Kolthoorn, 27 jaar geboren en getogen Twentenaar en inmiddels 4 jaar woonachtig in Ede. Tijdens mijn studie bouwkunde was ik druk bezig met het bouwen van bruggen. Al snel besefte ik me dat ik een ander soort ‘bouwer’ ben. Ik wil bouwen aan de toekomst, mensen, teams, mezelf en een hechte band met mijn klanten.

Waarom moet Ronald Franchisenemer van het Jaar 2023 worden?

Sinds 2019 ben ik franchisenemer van Bakker Bart Ede Centrum en sinds 2022 ook trotse eigenaar van Bakker Bart Rijssen. Dit najaar open ik mijn derde filiaal in Wageningen. Het roze bloed stroomt door mijn aderen.

Wat mij typeert als ondernemer? Samenwerken in teamverband! Ieder teamlid werkt zoveel mogelijk zelfstandig. Ik stuur bij waar nodig en geef ze de ruimte om zelf keuzes én fouten te maken. Zo zet ik mijn toppers in hun kracht en krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen.

Juist toen ik als startende ondernemer tijdens Corona het roer om moest gooien door alle maatregelen, besefte ik dat ik zonder mijn team deze omslag nooit had kunnen realiseren.

Mijn stijl van ondernemen is ontdekkend, uitvoerend en creatief. Ik krijg energie van het bedenken van nieuwe dingen en deze vervolgens samen op te zetten. Zo hadden we bijvoorbeeld in december een pop-up store en een heuse oliebollenkraam. Ondertussen is de winkel in Ede twee keer verbouwd en hebben we deze voorzien van de nieuwste technische snufjes.

Intern ben ik nauw betrokken bij de formule. Zo neem ik deel aan verschillende commissies en deel ik mijn ervaringen constant met het hoofdkantoor. Als schakel tussen de winkelvloer en het hoofdkantoor denk ik graag mee om zo het merk te blijven ontwikkelen. Stilstaan doen we nooit bij Bakker Bart!