Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Grote belangstelling voor De Nationale Franchise Beurs

Eind 2022 is de standverkoop van De Nationale Franchise Beurs van start gegaan. In amper vijf dagen tijd hebben zich al een kleine twintig formules verzekerd van een stand. Co-organisator Patrick Beckers van De FranchiseAdviseur: “Natuurlijk hadden we vooraf al alle vertrouwen in de gekozen opzet. Ik rekende voor we live gingen al op een goed gevulde beursvloer, zowel qua kandidaten als qua aanwezige formules. Dat het nu al zo hard zou gaan overtreft zelfs mijn verwachtingen”.

De diversiteit onder de deelnemende formules is nu al groot. Bekende formules uit de food die deelnemen zijn Plaza, Johnny’s Burger Co., Kippie en Kwalitaria. Ook is er onder de deelnemers al een flink aantal dienstverleners waaronder Getir, World Options, InXpress, Straetus Incasso, Wandman, Beleggingspanden-financiering.nl, Pepp.fit en Tubz Europe.

Samen sterk

De organisatie van De Nationale Franchise Gids bestaat uit de drie leidende franchise recruiters van Nederland: Franchisefactory, De FranchiseAdviseur en De Nationale Franchise Gids. Door deze bundeling van krachten in De Nationale Franchise Beurs kan er geput worden uit de gezamenlijke database van ruim 70.000 kwalitatieve franchisekandidaten.

De Nationale Franchise Beurs wordt gehouden op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober a.s. bij Van der Valk Schiphol. Meer informatie kunt u vinden op franchisebeurs.nl

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
LOCATIE & TIJD
De organisatoren
Sophie ten Bosch
Martin van Willigen
Brt van der Schoot
Bart van der Schoot