Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Recordaantal bezoekers op De Nationale Franchise Beurs

Vrijdag en zaterdag jl. is bij hotel Van der Valk Schiphol De Nationale Franchise Beurs gehouden. Op de beurs stonden 80 franchiseformules op zoek naar ondernemers. Beide dagen waren zeer druk bezocht. “Wij zijn supertevreden,” straalt Sophie ten Bosch van de organisatie. “En ook opgelucht. Natuurlijk hebben wij ruim ervaring met het organiseren van deze beurzen. Maar dit was de eerste keer dat we de beurs samen met Franchisefactory en De Franchise Adviseur hebben georganiseerd. Bovendien zaten we ook nog eens op een nieuwe locatie met verschillende nieuwe evenementen en verkiezingen.”

Aan de beurs is een uitgebreide marketingcampagne voorafgegaan. Voornamelijk op social media en internet maar ook door middel van buitenreclame op driehoeksborden. De beurs werd bezocht door ruim 1.362 personen. Ten Bosch: “We rekenden al op een drukke beurs omdat we vooraf al 5.000 kaartaanvragen hadden ontvangen. Toch blijft het spannend of er dan ook daadwerkelijk veel mensen komen. De afgelopen vijf jaar zijn er niet eerder zoveel mensen naar de beurs gekomen”.

Bezoeker Jochem Vermeer uit Spijkenisse was verrast door de grote diversiteit aan formules. “Ik ben mij nog aan het oriënteren. Ik ben naar de beurs gegaan om uit te vinden welke branche en liefst ook welke formule het beste bij mij past. Er was een heel breed aanbod: bekend en onbekend, groot en klein, uit binnen- en buitenland en ook veel formules uit de dienstverlening. Zo uitgebreid, dat had ik echt niet verwacht.“

“Ook van standhouders horen we veel positieve geluiden,” vertelt ten Bosch. Zo geeft Edwin de Laat, directeur van Seniorenwinkel, aan een succesvolle beurs te hebben gehad. “Buiten het feit dat de beurs echt top geregeld was, heeft het me ook nog eens zestien serieuze leads opgeleverd.” aldus Edwin de Laat.

Op de beurs werd ook de zeer spannende finale van De Franchisenemer Van Het Jaar gehouden. Drie finalisten namen het tegen elkaar op. Gianmarco Tutone, franchisenemer bij Kwalitaria, werd de gelukkige winnaar en mocht de trofee en de prijzen mee naar huis nemen.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
LOCATIE & TIJD
De organisatoren
Sophie ten Bosch
Martin van Willigen
Brt van der Schoot
Bart van der Schoot