Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Ook Domino’s Pizza, Olympia, slaapTEQ en Scout kiezen voor De Nationale Franchise Beurs

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober a.s. wordt De Nationale Franchise Beurs weer gehouden. Met nog ruim een half jaar te gaan staat nu al vast dat er de komende editie nog meer deelnemers zijn dan het afgelopen jaar. Afgelopen week schreven zich grote namen in als Olympia Uitzendbureau, Domino’s Pizza, Verhage, slaapTEQ en Scout. De beurs is een uitgelezen kans voor zowel franchisenemers als kandidaat-ondernemers om de nieuwste ontwikkelingen in de sector te verkennen en waardevolle zakelijke connecties te leggen.

AL 75 STANDS BEZET

Er zijn op dit moment nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor standhouders. “Natuurlijk ben ik erg blij te zien hoe snel de beursplattegrond zich zo snel vult met bekende formules en veelbelovende nieuwkomers. Dit tempo bevestigt onze positie als toonaangevend evenement in de franchisewereld. Ik ben ervan overtuigd dat de Nationale Franchise Beurs van 2024 een nog groter succes wordt dan vorig jaar.”, aldus organisator Sophie ten Bosch van De Nationale Franchise Gids, organisator van de Beurs. “Onze focus ligt vooral op de bezoekerswerving, door het organiseren van verschillende (nieuwe) evenementen tijdens de beurs en ook een gevarieerd en doorlopend seminarprogramma. Mooi voorbeeld van zo’n evenement was de verkiezing Franchisenemer van het Jaar. Dat was een groot succes, winnaar Gianmarco Tutone van Kwalitaria was dolgelukkig met de prijs en het zorgde voor veel beleving op de beursvloer en voor veel aandacht in de media vóór en na afloop van de beurs.”

DIVERSITEIT AAN FRANCHISEFORMULES

De interesse in deelname aan de Nationale Franchise Beurs 2024 is heel divers, met zowel grote als kleine franchiseformules uit heel uiteenlopende branches die zich aanmelden voor de beurs.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
LOCATIE & TIJD
De organisatoren
Sophie ten Bosch
Martin van Willigen
Brt van der Schoot
Bart van der Schoot