Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Gianmarco Tutone is Franchisenemer van het Jaar 2023!

Twaalf genomineerden, drie finalisten, één winnaar. Vandaag, zaterdag 7 oktober, gingen de drie finalisten de strijd met elkaar aan in de finale tijdens De Nationale Franchise Beurs. Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Gianmarco Tutone (29) van Kwalitaria met de titel Franchisenemer van het Jaar 2023 naar huis gaat.

De finale van zaterdagmiddag

Gianmarco Tutone stond vandaag in de finale met Jan Maat van Pearle Opticiens en Ronald van Kolthoorn van Bakker Bart. De finale werd afgetrapt met een finale pitch van de drie finalisten. Iedere ondernemer kon zich op eigen wijze voor een laatste keer presenteren. Met originele filmpjes en pakkende speeches konden de drie toppers nog één keer indruk maken. Hierna kregen bezoekers en aanhangers van de drie finalisten de kans om via een QR code een stem uit te brengen op zijn of haar favoriete franchisenemer. De opkomst bij deze finale was ongekend: er waren ruim 80 aanwezigen.

Beoordeling Secret View en de vakjury

In de weken voor De Nationale Franchise Beurs hebben mystery shoppers, in het geheim, drie keer een bezoek gebracht aan de vestigingen van de finalisten. Tim Hazekamp van Secret View: “De finalisten lagen qua score heel dicht bij elkaar. Opvallend was dat ze vergeleken met andere bedrijven die wij screenen een opvallend hoge score hadden, rond de 8 gemiddeld.’ Daarnaast heeft de vakjury, bestaande uit De FranchiseAdviseur en Franchisefactory ook een inhoudelijke beoordeling gegeven. Veel waardering werd uitgesproken over o.a. de gastvrijheid, professionaliteit, individuele inzet, groei en betrokkenheid bij hun personeel.

De bekendmaking

Nadat de beoordeling van Secret View, de vakjury en de aanwezige bezoekers bij elkaar waren opgeteld, werd bekend gemaakt dat Gianmarco Tutone, franchisenemer van 2 vestigingen in Zuid-Holland, zich met trots Franchisenemer van het jaar 2023 mag noemen. Hij sprong letterlijk een gat in de lucht toen hij de uitslag hoorde.  ‘Zes jaar geleden stond ik nog op een laddertje en nu sta ik hier gewoon met deze prijs. Ik kan het nog niet geloven.’

“We willen Gianmarco van harte feliciteren met deze bijzondere prestatie. Daarnaast willen we Jan Maat en Ronald van Kolthoorn enorm bedanken voor de deelname. Ook zij hebben een fantastische prestatie neergezet waar ze trots op mogen zijn,” aldus organisator Sophie ten Bosch.

Naast dat Gianmarco een prachtige award in ontvangst mocht nemen en een jaar lang de titel Franchisenemer van het Jaar mag dragen, is het voor hem nu tijd om te genieten van de welverdiende winst tijdens een verzorgd lang weekend weg voor twee personen naar een mooie Europese stad of een zonnig strand.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
LOCATIE & TIJD
De organisatoren
Sophie ten Bosch
Martin van Willigen
Brt van der Schoot
Bart van der Schoot