Email:

info@franchisebeurs.nl

Telefoonnummer:

055 8200 226

Data:

11 & 12 oktober 10.00 – 16.00

Anne&Max – Prisca van Roode & Kevin Jansen

Prisca van Roode & Kevin Jansen, franchisenemer bij Anne&Max

Met trots dragen wij voor Prisca en Kevin, de gedreven franchiseondernemers achter Anne&Max vestiging Alkmaar. Hun passie voor hospitality en alles wat daaronder valt en hun voorliefde voor eerlijke producten heeft hen ertoe gebracht deze uniek vestiging te franchisen, waar professionaliteit en gastvrijheid centraal staan. Prisca & Kevin zijn geen onbekenden in de horeca. Met hun diepgewortelde liefde voor het vak en een sterk gevoel voor ondernemerschap hebben ze de stap gezet om bijna 6 jaar geleden zelf een A&M-franchise te openen. Hun persoonlijke benadering en aandacht voor detail zijn de sleutel tot het succes van Anne&Max Alkmaar.  

Waarom moeten Prisca en Kevin Franchisenemer van het Jaar 2023 worden?

Wat dit koppel onderscheidt, is hun toewijding in het creëren van een warme en gastvrije omgeving voor hun gasten, zij hebben een luisterend oor, spelen graag in op hun vragen, kortom: alles is mogelijk. Ze kennen de meeste van hun gasten bij naam, weten precies welke koffie ze willen en maken meestal tijd voor een praatje.  

Ze hebben met hun inzet en toewijding een bloeiend en goed renderend bedrijf opgebouwd en laten zien dat ze kunnen floreren in de uitdagende horecabranche, zelfs ten tijde van corona, waren zij creatief. Ook voor de nieuwste toepassingen en innovatie staan zij vooraan, of het nu gaat om digitalisering door middel van QR code met bestellingen of de inzet van Social media. Ook hechten ze belang aan MVO, zetten zich in voor hun buurt en zijn actief voor ‘Playing for Succes’ 

Daarnaast hebben Prisca & Kevin bewezen dat ze uitblinken in het managen van hun medewerkers. Ze hebben een sterk team opgebouwd dat dezelfde passie en toewijding deelt. Ze motiveren en inspireren hun medewerkers om elke dag het beste uit zichzelf te halen. Bovendien zijn deze franchisenemers ware teamspelers en inspirerende leiders. Ze geloven in het belang van een hecht en gemotiveerd team, dat wordt aangemoedigd om hun beste prestatie te leveren waar motivatie, training, waardering voor hen en af en toe een dolletje het werkplezier vergroten.  

Prisca en Kevin verdienen de titel Franchisenemer van het Jaar vanwege hun prestaties en toewijding. Met hun uitstekende leiderschapsvaardigheden en ondernemersinzicht hebben ze Anne & Max Alkmaar laten uitgroeien tot een solide vestiging. Als Franchisenemer van het Jaar zullen Prisca &Kevin een inspiratiebron zijn voor andere aankomende ondernemers in de horeca en het groeiende Anne&Max-franchise-netwerk in het bijzonder… 

Hun inzet verdient erkenning en waardering, en ze zijn een voorbeeld van wat mogelijk is wanneer passie en ondernemerschap samenkomen. Kortom, Prisca & Kevin zijn de belichaming van de Anne&Max-familie. Hun vestiging in Alkmaar is een ware huiskamer van de stad geworden, waar gasten zich altijd welkom en gewaardeerd voelen.