Telefoonnummer:

055 8200 226

Email:

info@franchisebeurs.nl

Data:

6 & 7 oktober 10.00 – 16.00

Samenwerking RTLZ Next Level & De Nationale Franchise Beurs

Voor onze 5e Franchise-uitzending zijn wij op zoek naar enthousiaste deelnemers die hun ervaringen willen delen met ons en de kijkers van RTLZ. Bent u een franchisegever of franchisenemer en wilt u meer vertellen over uw ervaringen in de franchise wereld? Dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan onze uitzending.

Wij nemen onze uitzending op tijdens de franchisebeurs op 6 en 7 oktober in Van der Valk Schiphol. Op de beurs worden interviews afgenomen aan een tafel en loopt een camerateam rond voor opnames. Dit biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten en meer bekendheid te geven aan uw merk. Bovendien kunt u uw expertise en ervaring delen met onze kijkers en andere ondernemers die geïnteresseerd zijn in franchising.

Na afloop krijgt u het materiaal rechtenvrij geleverd voor eigen gebruik. Er worden manuren berekend voor de nieuwsredactie, cameraploeg en montage.

De uitzending draait om kennisdeling. Franchises komen inhoudelijk aan het woord, we maken geen reclame.

Heeft u interesse om deel te nemen aan onze uitzending? Meld u dan via mail bij: creatief directeur John Kerster, j.kerster@myopenmedia.nl of bel 0623897004. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kijken uit naar uw aanmelding en hopen u binnenkort te verwelkomen in onze uitzending.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
LOCATIE & TIJD
De organisatoren
Sophie ten Bosch
Martin van Willigen
Brt van der Schoot
Bart van der Schoot